Over

Over mij

Hoi, ik ben Caroline en ik woon met mijn man in Made. Ik heb twee volwassen kinderen, een zoon en een dochter, die al uitgevlogen zijn. In 2022 ben ik ook trotse oma geworden van een kleindochter.

Na jaren in allerlei administratieve en secretariële functies gewerkt te hebben kwam er door een organisatiewijziging een einde aan mijn werkzame leven in het bedrijfsleven.

Hierdoor werd ik gedwongen na te denken over wat ik in mijn verdere loopbaan nog zou willen doen. Ik volgde de opleiding tot orthomoleculair voedingstherapeut, omdat ik me realiseerde dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Het leek me fijn met mijn kennis andere mensen te helpen op een natuurlijke manier hun gezondheid te verbeteren. Met het eten van de juiste voeding is veel winst te halen, maar ik wilde nog meer diepgang. In mijn zoektocht kwam ik terecht bij Total Health Academy bij de 3-jarige Hbo-opleiding tot voetreflextherapeut. Ik was zo nieuwsgierig naar de effecten van de therapie. Wat doet een voetreflexbehandeling nou met je? Ik kan nu uit ervaring vertellen: heel veel! Zowel fysiek als mentaal worden er blokkades uit de weg geruimd en dat op een veilige, prettige manier.

Het eerste en tweede leerjaar van de opleiding heb ik succesvol afgesloten en momenteel ben ik met veel enthousiasme begonnen aan het derde en laatste studiejaar. In het tweede jaar wordt verdiept in de kennis van de Chinese Geneeskunde en Meridiaanleer. Daarbij ligt de nadruk op het energetisch opheffen van verstoringen in de meridianen. De combinatie van Westerse en Chinese voetreflextechnieken die in de opleiding gebruikt worden, komen hierbij mooi samen. De combinatie van technieken maakt dat Total Health Academy uniek is in Nederland. Deze vullen elkaar perfect aan: Best of both worlds. In het derde studiejaar gaan alle studenten zich verdiepen in de onderwerpen die hen zelf het meeste aanspreken. Ik ga de modules Gewichtsbeheersing, veel voorkomende ziektebeelden en Caniosacraalmassage volgen. Ik ben benieuwd hoe de technieken die ik daarin ga leren gaan werken bij mijn cliënten.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat een voetreflexbehandeling met je doet? Wil je meer ontspanning of heb je een specifieke klacht, die je gericht wilt laten behandelen? Neem contact met me op via 06-21962135 of vul het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak en ontvang ik je graag in mijn sfeervolle praktijkruimte in mijn huis.

Graag tot ziens!